Dimiters izpelnās latviešu nicinājumu

tautaruna.lv 31.maijs 2023, 3:00
 
Kaspars Dimiters / Foto: Kaspars Krafts/F64
Mūziķis Kaspars Dimiters laidis klajā jaunu, latviešus noniecinošu dziesmu – šoreiz par krievvalodīgajiem Latvijā, kam jākārto valsts valodas prasmes pārbaude. Latvieši savu šasutumu par to izpauž skaļi.

"Vai šo deģenerātu nevajadzētu atrādīt psihiatram?Darbība liecina ka pacients ir nobriedis psihoneiroloģiskā dispansera apmeklējumam!" tik skarbus vārdus Ivars velta Kasparam Dimiteram.

Dziesma iesākas ar meitas vēstuli mātei, kur viņa saka: “Mīļā māt, jums ar tēti drīz jāaizbrauc. Latviešu valodu zina bērni, zinu es, bet jums ir laiks, kamēr nebūvē lēģerus.” Tad seko tēva atbilde meitai: “Lai dzen, tavs vectēvs par Rīgu krita, bet viņš latviešu valodu nemaz nezināja. Bet es, meita, zinu, varu arī lasīt, taču ne jau draudu baidos, eksāmens man jāliek”.

“Te ir nevis Eiropa, bet nacisma sala, un par cilvēktiesībām te liekulīgi melo,” dzied K. Dimiters.

Sarmīte: Nē, tas neko nedos. Ja viņš nemainījās, kad ruSSņas fašisti iebruka un uzsāka karu Ukrainā, ir jau par vēlu. Tas tagad viņam ies plašumā un dziļumā. Man ir skaidrs, ka ruSSņas "pareizticība" ir visīstākais sātanisms.

LV: Cilvēks apvainojies, ka latvieši viņu "īsti nemīl un negodā". Grūti būt slavenu un atpazīstamu vecāku "bērnam", kuram jāpelna kā var un prot.

Sun: Negibās pat klausīties. Sen jau izcēlies ar dīvainiem viedokļiem. Bet kāpēc ne, ja ir klausītāji un publicētāji.

Skaidris: Kaspim prasās dekompresijas trepanācija.

Videoklips "Youtube" publicētis pirms 3 nedeļām un savācis gandrīz 7 000 patīk un krievu valodā lasāmie komentāri pauž sajūsmu par dziesmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas