Brusam Vilisam sašķobījusies veselība; viņš ir spiests doties pensijā

tautaruna.lv 31.maijs 2023, 15:30
 
Scanpix/EPA
Slavenajam Holivudas aktierim Brūsam Vilisam, kuram martā apritēja 68 gadi, ir ne tikai veiksmīga karjera, bet arī lieliski draugi. Zvaigzne Arnolds Švarcenegers nesenā intervijā CNN atzinies, ka viņam ir siltas jūtas pret draugu un kolēģi.

Viliss tikko paziņojis, ka pamet aktīvu darbošanos kino jomā un dodas pelnītā pensijā. Bijušajam Kalifornijas gubernatoram tika jautāts, kādi bija iemesli šādam lēmumam.

“Es domāju, ka viņš ir fantastisks,” sacīja Švarcenegers. “Viņš vienmēr bija un būs milzīga, milzīga zvaigzne. Un es domāju, ka viņš vienmēr paliks atmiņā kā lielisks, lielisks aktieris. Un laipns cilvēks.”

Vilisa ģimene pagājušajā gadā paziņoja, ka aktieris atsakās no aktiermākslas, jo viņam tika diagnosticēta afāzija - medicīnisks stāvoklis, kas var kavēt valodas izmantošanu komunikācijā.

Kopš tā laika viņa ģimene ir atklājusi arī, ka Viliss sadzīvo ar frontotemporālo demenci, kas ir “smadzeņu darbības traucējumu grupa, kas galvenokārt ietekmē smadzeņu priekšējās un temporālās daivas”.

Švarcenegers sacīja: “Es saprotu, ka viņam bija jādodas pelnītā atpūtā veselības stāvokļa dēļ. Bet ziniet, mēs nekad patiesībā neaizejam pensijā,” sacīja Švarcenegers. “Spriedzes filmu varoņi - mēs vienkārši veicam uzlādi!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas