Ko tagad dara erotisko romānu rakstniece Karīna Gleitnere

tautaruna.lv 31.maijs 2023, 5:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Viena no populārākajām pašmāju rakstniecēm sabiedrībā manāmā retāk. Par to liecina arī rakstnieces sociālie konti. Turklāt Gleitnere patlaban vairās no privātās dzīves atspoguļošanas, kā to darīja vēl pirms dažiem gadiem, kad sāka savu rakstnieces karjeru Latvijā.

Skatoties sociālos tīklus, var secināt, ka Karīnas Gleitneres pēdējais ieraksts platformā "facebook.com" ir 26. aprīlis, kurā var redzēt, kur tieši rakstniece ir nobāzējusies. Pati klīnika "Zinta" atrodas Ventspilī un pēc ieraksta var secināt, ka rakstniece seko savam pirmajam dzīves aicinājumam, proti, medicīnas virzienā, rūpējoties par sievietēm, kā arī citiem pacientiem.

Tāpat jau rakstījām, ka bestselleru autore pērnā gada 31.augustā pie notāra parakstīja vienošanos un jau pēc 30 dienām šķīra laulību ar vīru Kristapu. Abiem laulībā ir meita Šarlote, kas ikdienā dzīvo pie mammas. Turklāt šā gada 26. martā Karīna nomainīja uzvārdu - Gleitnere un paziņoja, ka savu dzīvi turpinās savā dzimtajā pusē Ventspilī, pametot līdzšinējo Rīgas dzīvi.

Ar trombocītiem bagātinātā fibrīna (i-PRF) injekcijas sejas ādas atjaunošanai - estētika un veselība vienlaikus! i-PRF ir mūsdienu medicīnas atklājums, absolūti dabiska un droša procedūra skaistai un mirdzošai ādai. i-PRF injekcijas klīnikā veic Dr. Karīna Gleitnere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:25

Jaunākās diskusijas