Soctīklos šoks par Elīnas Didrihsones foto pirms injekcijām

tautaruna.lv 2.maijs 2023, 11:30
 
F64
Kāda mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja pievērsusi uzmanību veikala "Butterfly" dibinātājas Elīnas Didrihsones fotogrāfijām pirms sevis uzlabošanas procedūrām. Kā raksta lietotāja, "esmu šokā".

Twitter lietotāja publicējusi vairākas Elīnas fotogrāfijas, kur, kā viņa raksta, influencere redzama vēl pirms sejas uzlabošanas procedūrām.

"Aiztinu Didrihsones instagram un atpakaļu, un esmu šokā, viņa agrāk izskatījās pēc tik stilīgas, bagātas sievietes.. nu kā var tā aizrauties ar injekcijām," raksta Twitter lietotāja.

Jāpiebilst, ka malā nepalika arī citi komentētāji. Daļa steidza apspriest Elīnas tagadējo izskatu, daļa tomēr uzsver, ka nav pareizi diskutēt par cilvēka izmaiņām izskatā.

"Skaista meitene! Kas pamudināja viņai sevi tā sacūkot?"

"Man bieži vien sievietēs labāk patīk injekciju 'after' nekā 'before', bet šeit gan subjektīvi liekas, ka 'before' bija labāk."

"Es par vinu neatpazinu. Dabiski tik skaista."

"Izrādas, ka bija simpātiska meitene. Agrāk."

"Tas ir tas pats cilvēks?!"

"Jūs postotu kāda bildes ar tekstu - “Kāda skaista meitene agrāk bija, nu kā var tā aizrauties ar ēšanu, ka tagad 20kg lielāka?” Nedomāju. Šis ir tieši tik pat pretīgi, kā kritizēt par jebkāda cita veida izskatu. Varbūt jāfokusējas uz sevi spogulī, ne citu izskats jākritizē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas