Žanna Dubska atklāj, kā pelnījusi naudu deviņdesmitajos: visgrūtāk gāja ar zeķubikšu pārdošanu pie "Bērnu pasaules"

tautaruna.lv 2.maijs 2023, 16:30
 
Žanna Dubska / Foto: Oksana Džadana
Jaunajā Andra Kiviča šovā “Kivičs. Tieši un atklāti” otrā viešņa bija modes stiliste Žanna Dubska. Sarunas laikā sieviete pastāsta par viņas dzīvē grūtāk nopelnīto naudu.

“Visgrūtāk ar naudu bija 90. gados. Toreiz man bija par diviem veciem cilvēkiem jāparūpējas, mazs bērns un vīrs, kurš strādāja vienu ceturto daļu slodzes universitātē, un pašai niecīga docentes alga. Darīju visu, lai piepelnītos - mazgāju trepes, pārdevu sviestu tirgū, šuvu pa naktīm.

Taču visgrūtāk nākusī nauda bija par zeķubikšu tirgošanu pie “Bērnu pasaules”, ko mēģinājām darīt kopā ar draudzeni - zinātņu doktori. Es zināju - ja nenotirgošu to partiju, man nebūs, par ko bērnam pārtiku nopirkt. Taču man tas galīgi nepadodas - nu neesmu es tirgotājs, un viss! Tik grūti gāja, mēs pārsalām, nācās atdot lētāk, un beigās mums peļņa no visa tā pasākuma bija tieši nulle.

Šī skarbā pieredze ir devusi rūdījumu un atklāsmi, ka no viņas nekāda labā pārdevēja neiznāks.

Par vieglāk nopelnīto naudu viņa min modeles darbu, ko bija veikusi nesen, savos sešdesmit gados. Sieviete smej, ka viegli naudu nopelna arī ar mēli, sniedzot konsultācijas un lekcijas. Kā izrādās, viņas balss tembrs daudziem patīkot.

Vairāk par Žannas Dubskas vieglāk un grūtāk nopelnīto naudu, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:46

Jaunākās diskusijas