Soctīklos ironizē par Levita foto no Lielās talkas

tautaruna.lv 2.maijs 2023, 5:00
 
F64
Par kārtējo diskusiju objektu kļuvusi kāda fotogrāfija no Lielās talkas sakopšanas pasākumiem, kur darbojoties redzams arī Valsts prezidents Egils Levits.
Fotogrāfijā, ko sociālajā tīklā publicējis deputāts Ainārs Šlesers, redzams Levits, kas, strādājot talkas laikā, rokās nes zarus, savukārt uz foto uzrakstīts, ka prezidents nes baļķi.

Jāpiebilst, ka šis foto izsauca lielu Dacebook lietotāju interesi, kas spieda atzīmi "patīk", dalījās ar to un izmantoja iespēju paust ironiskus komentārus.

"Katrs ceļ tik, cik spēj nest!"

"Es arì tā gribu strādāt un algu kā Levitam!"

"Kā saka - "katram pēc spējām"!"

"Galvenais - ir piedalīties šajā pasākumā... "

Tiesa gan, retais arī tomēr uzteica Levitu par darbu.

"Nu politiku vispār jau nevajadzētu maisīt kopā ar Lv apkārtnes sakopšanu, mēs mācām bērniem kad konfektes papīru nevar mest zemē bet paši zākājam to kas spēj žagarus pacelt. Lai cik būtu nepieciešams labāks prezidents, vismaz šodien viņš izdara tiešām ko labu."

Iepriekš vēstīts, ka Lielās talkas patrons Valsts prezidents Egils Levits ar dzīvesbiedri Andru Leviti kopā ar 22 ārvalstu vēstniecību pārstāvjiem un Latvijas skautiem un gaidām Lielajā talkā sakopa Mangaļsalas apkārtni.

"Mūsu valsts un iedzīvotāji grib dzīvot saskaņā ar dabu. Tāpēc mēs piedalāmies Lielajā talkā, lai mēģinātu likvidēt kaitējumu, ko cilvēks ir nodarījis dabai. Otrs aspekts - mēs mēģinām veidot vidi mums apkārt," pauda Levits.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas