"Tā ir necieņa!" Latviešu aktrise izsakās par situāciju ar bijušo mīļoto

tautaruna.lv 24.aprīlis 2023, 3:30
 
Ekrānšāviņš no STV raidījuma
Pirms vairāk nekā nedēļas aktrise Elīna Bojarkina sociālajā tīklā instagram atklāti pastāstīja, ka izjukušas viņas attiecības ar žurnālistu Marģeru Majoru. Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" sarunā ar Katrīni Saulieti aktrise pastāstījusi par vēl kādu nepatīkamu situāciju.
"Sanāk, ka mēs izšķīrāmies ceturtdien, vēl otrdien bija pirmizrāde manam jaunajam seriālam. Viņš, protams, bija līdzi. Viņš fotografējās, filmējās medijiem ar mani. Ņemot vērā, ka viņš teica, ka, viņaprāt, mans posts ir necieņa, tad man liekas tā ir necieņa, kad nāc ar mani pozē, smaidi, bet īstenībā jūties savādāk," piedzīvoto stāsta E.Bojarkina.

"Viņš teica, ka viņš to darīja, lai es justos priecīga un laimīga. Es saku, bet, Marģer, tā ir tēlošana. Es saku, es pati esmu apmulsusi, jo man likās, ka viss bija kārtībā. Mēs vēl nesen bijām Parīzē," raidījumā atklāja aktrise.

"Tas, kas mani laikam uzrunāja, bija viņa lielais pozitīvisms un tā mīlestība pret pasauli, jo es laikam kā aktieris, manī bieži vien ir smagums iekšā par dzīvi, lietām. Es nevaru atvērties visiem, " par iemesliem, kāpēc Elīna ieskatījusies Marģerī, norādīja pati aktrise.

Viņa arī neslēpj, ka reakcija par publikāciju par abu šķiršanos, bijusi dažāda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:36

Jaunākās diskusijas