"Tas ir dubultnieks!" Kirkorovs atkal šokējis ar izmaiņām izskatā

tautaruna.lv 24.aprīlis 2023, 1:30
 
Tass/Scanpix/LETA
Pēdējie dziedātāja Filipa Kirkorova eksperimenti ar izskatu lika faniem sacelt trauksmi. Viņuprāt, jaunākajās fotogrāfijās pozē nevis viņš pats, bet gan viņa dubultnieks. Cilvēki ir neizpratnē un pieprasa "nekrāpties un atdot īsto mākslinieku". Fani apgalvo, ka pat "viltus Kirkorova" balss atšķiras no oriģināla.

Ir vērts atzīmēt, ka dažu pēdējo mēnešu laikā Filips patiešām ļoti mainījies ārēji, viņam tika veiktas vairākas plastiskās operācijas - un tas viņam acīmredzami nenāca par labu. Tā, pateicoties ķirurgiem, dziedātājs atbrīvojās no liekajiem taukiem uz vēdera. Turklāt Kirkorovam mainīta arī plecu daļa, to padarot "vīrišķīgāku", kā, piemēram, cīkstoņiem.

Bet visinteresantākās ir pārvērtības ar mākslinieka seju. Brūno acu vietā Kirkorovam tagad ir zilas. Tiesa, nav zināms, vai tās ir lēcas vai acu krāsas maiņas operācija.

Mainīta arī uzacu un bārdas krāsa. Daudzi fani atzīmē, ka mākslinieka sejas āda ir kļuvusi saspringta un ieguvusi kaut kādu matētu nokrāsu. Komentāros cilvēki ir vienisprātis, rakstot, ka Kirkorovs "pazaudējis prātu".

Pats Filips uzzinājis, ka cilvēki raksta par dubultnieku, reaģējis uz baumām. "Beidziet tenkot! Man nav dubultnieku, dvīņu! Gan putns, gan feja - es varu būt jebkas, galvenais, lai es vienmēr esmu Filips Kirkorovs. Vienīgais un neatkārtojamais," sacīja dziedātājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas