Andris Kivičs nogaršo "čuhņas picu"

tautaruna.lv 24.aprīlis 2023, 12:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Lai atzīmētu ievākšanos jaunajā mājā, STV raidījuma “Ģimene burkā” varoņi Līga un Edgars Graudiņi uzaicinājuši ciemos radus un tuvākos draugus. Viesus uzņemt Līgai ļoti patīk, un arī viņas vīr atzīst, ka tas ir viens no sievas īpašajiem talantiem. Nu Līga ir īpaši priecīga, jo jaunajā mājā ar tās milzīgo viesistabu un lielo, ērto galdu šai nodarbei varēs nodoties ar jaunu sparu un nesatraucoties, ka kādam pietrūks vietas.

Sālsmaizes ballītē kompānija izlēmusi nogaršot arī vietējās Vangažu picērijas piedāvājumu. Izrādās, ka uzņēmumam nav sveša humora izjūta, jo vienam picu veidiem iedots nosaukums “Čuhņas pica”.

“Ooo, Dobeles garša!” - jauninājumu novērtē viens no viesiem mūziķis Andris Kivičs, un namamāte viņam piebalso - patiešām esot reāli laba.

“Mani jau nu tiešām uzjautrinātu, ja kāda no manām spārnotajām frāzēm kļūtu tik populāra, ka tās vārdā nosauktu picu” - nez, vai tik Edgars nav sadomājis šajā jomā pacensties izkonkurēt Olgu Kambalu?

Bet to, kādas sastāvdaļas atrodamas uz slavenās vangažnieku picas un vai jums tāda ietu pie sirds, pamēģiniet noskaidrot šajā video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:53

Jaunākās diskusijas