Liene Greifāne paziņo par trešās atvases nākšanu pasaulē

tautaruna.lv 24.aprīlis 2023, 16:30
 
F64 Photo Agency
Aizvadītās nedēļas nogalē mūziķe Liene Greifāne paziņojusi, ka pasaulē nākusi viņas trešā atvasīte.
"Noslēpums, kurš tika rūpīgi glabāts zem sirds. Mūsu trešais brālītis ir piedzimis. Dzīve ir skaista, pārsteigumu pilna," publikācijā sociālajā tīklā facebook raksta L.Greifāne. Viņa arī publicējusi sirsnīgus foto no gaidību laika.

Ar skaistajiem jaunumiem ģimeni sveikušas tādas sabiedrībā zināmas personas kā Roberto Meloni, Aija Šmidre, Agnese Zeltiņa un citi.

2015.gada maijā portāls nra.lv un izdevums "Vakara ziņas" publicēja rakstu, kurā norādīts, ka Liene ar vīru kopumā vēlas 4 atvases.

Ciemojoties televīzijas kanāla «Rīga TV 24» pavāršovā «Labs ēdiens labiem draugiem. Ar Roberto», Liene sarunā ar raidījuma vadītāju dziedātāju Roberto Meloni izteicās, ka ļoti gribētu vēl kuplāku ģimeni. «Mans vīrs grib septiņus bērnus. Bet mēs nonācām pie kopsaucēja - varbūt tomēr četrus,» raidījumā atklāja dziedātāja. Roberto ierosinājumam, ka nākamo vajadzētu meitiņu, Liene piekrita, taču pēc brīža savu atbildi palaboja ar retorisku jautājumu: «Bet varbūt man liktenis ir būt brīnišķīgu vīriešu ielenkumā!?»

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas