Kivičs iekuļas greizsirdības scēnā

tautaruna.lv 24.aprīlis 2023, 2:30
 
Ziedonis Pumpurs/F64
Skandalozais šovmenis Andris Kivičs aizvadītajā nedēļā piesaistījis uzmanību no jauna, atpūšoties Valmieras "Multiklubā". Taču šoreiz viņu saniknoja kāds garāmgājējs.

Kaislīgā Graudiņu ģimene no pašmāju šova "Ģimene burgā", nedēļas nogalē bija nolēmuši atpūsties kopā ar saviem draugiem - labi zināmajiem Kivičiem, kuri pēc vairāku gadu pārtraukuma bija nonākuši Valmieras “Multiklubā”, lai izbaudītu ballīti par godu "Z-Scars" koncertam.

Taču īsi pirms koncerta sākuma, draugu kompānija atpūtās VIP īpašajā telpā, kur negaidīti nonāca kāds nepazīstams vīrietis. Tas pats vīrietis pēc pāris minūtēm, Andrim neredzot, iegrābās Lienes dibenā. Šis solis saniknoja Andri.

Kiviča sieva gan centās nomierināt vīru, sakot:

Nē, nē, viss ir labi. Man tikai riebjas šitādi gājieni.

Taču mīļotās vārdi nenomierināja, tāpēc viņš bez minstināšanās turpināja skaidroties ar svešinieku. Pat bez sievas klātbūtnes.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Andris Kivičs aprīļa otrajā pusē būs redzams jaunā saruna raidījumā: “Kivičs. Tieši un atklāti”, ko demonstrēs portālā “1188play”. Šovmenim šī būs jauna pieredze, lai gan viņš ir bijis "TV24Rīga" raidījuma: "Rampas ugunīs" ilggadējais vadītājs, novadot savas karjeras laikā 1200 raidījumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas