Reiniks pastāsta, kā par Latviju izteikusies nejauši sastapta kenijiete

tautaruna.lv 4.aprīlis 2023, 2:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Mūziķis Lauris Reiniks, kurš devies baudīt atpūtu Zanzibārā, pastāstījis, kā par Latviju izteikusies kāda nejauši peldes laikā sastapta kenijiete.
Kā mikroblogošanas vietnē twitter raksta dziedātājs, tad viņš peldējies okēanā, kad sarunu uzsākusi sieviete no Kenijas. "No kuriens un tā. No Amerikas? Saku no Latvijas. Ooo, , es zinu, ta ir maza valsts Krievijas protektorātā. Es gandrīz aiz kājas zem ūdens viņu pavilku... Dom;as.... Apgaismoju kundzi, kas un kā un aizpeldēju."

"Varēji iemest kādu latviešu jociņu par Āfriku un banāniem. Mums arī ir sava izpratne par viņiem," atbildējis kāds cits twitter lietotājs.

"Ja godīgi,par šo skumji.Katru reizi satiekot šādus cilvēkus, nu nav laika viņiem skaidrot kas un kā. Tā arī viņi aiziet ar savu pārliecību un stāsta to arī citiem," norāda kāds cits twitter lietotājs.

"Vēl 2009.gadā, kad strādāju Ganā, tad daudzās skolās ģeogrāfijas grāmatas bija tik vecas, ka bijām vēl padomju savienībā. Viņi saņem no visas pasaules lietotas grāmatas, bet ne tās jaunākās," mikroblogošanas vietnē twitter raksta N.Krištopane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas