"Vajadzēja pasveicināt, ne baidīties!" Pabriks komentē atgadījumu ar helikopteru

tautaruna.lv 4.aprīlis 2023, 20:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Šosejas posmā Aizkraukle- Tīnūži nofilmēts zemi lidojošs helikopters, kurs lido tieši pa ceļa trajektoriju.

"Puikām jātrenējas, vajadzēja pasveicināt, ne baidīties!" kometējot ziņu, raksta bijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

Kniipa: Maniem zirgu aplokiem arī zemu pāri pārlaidās. Zirgi jau pieraduši pie viņiem, pat ausis nepakustināja. Iespaidīgi, nebiju tik tuvu redzējusi.

Gatis: Brīžiem pēc avīžu virsrakstiem liekas, ka izbīlis ir tikai no Latvijas armijas tehnikas, bet ja būtu Krievijas armijas helikopters,tad ar roku vēl pamātu…

Girts: Nobīties no melna helikoptera, zinot to, ka Latvija ir NATO un te regulāri notiek starptautiskas mācības - njā. A es nesen Rīgā uz ielas redzēju tumšādainu cilvēku, laikam jau Somālija mūs okupē, glābjas kas var.

Jurgis: Līdz brīdim kamēr tas miljonu vērtais dranduļets nožausies. Tad varēs trenēties vaimanāt.

Nacionālie bruņotie spēki jau iepriekš informēja, ka no 3. līdz 6. aprīlim Ogres un Aizkraukles novada apkārtnē un gaisa telpā norisināsies Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku Pretgaisa aizsardzības diviziona un Spānijas bruņoto spēku pretgaisa aizsardzības vienību militārās mācības “Latvian Wolf 23-I”.

Militārā vingrinājuma ietvaros Latvijas gaisa telpā notiks Gaisa spēku un sabiedroto bruņoto spēku gaisa kuģu - helikopteru UH-60 “Black Hawk”, AN-2, “Tarragon” un “Baltic Air Policing” iznīcinātāju zemie pārlidojumi gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas