Šausmas Purvciemā: noslēpumaina sieviete uz kaimiņu auto atstāj zivs galvu

tautaruna.lv 4.aprīlis 2023, 13:15
 
F64
Lai atbrīvotu sev vēlamo automašīnas stāvvietu daudzdzīvokļu pagalmā Staiceles ielā, kāda sieviete nakts laikā nodarbojas ar kaitniecību. Vietējie ievērojuši, ka kaimiņiene uzlasa atkritumus, ar kuriem nobārstīt nevēlamās automašīnas un aizbaidīt šoferus, vēsta "Degpunktā".

Pirms pāris mēnešiem Kristīne uz savas automašīnas jumta atrada sasalušu zivs galvu. Acīmredzot, kāds putns bija apmeklējis tuvējo miskasti un atradis netipisku vietu, kur mieloties. Pāris nedēļas vēlāk, sieviete atkal pamanīja, ka kāds darbojies ap viņas automašīnu. Šoreiz, uz jumta bija atstātas citas drazas. Sieviete norāda, ka gada laikā konkrētā stāvvietā uz viņas auto parādījušies dažādi “rotājumi” - atkritumi, zari, kaķu barība, zivju galvas…

Kristīne sāka rūpīgi apdomāt, vai tiešām vaininieks varētu būt kaija vai vārna, līdz kādu dienu vienam no kaimiņiem izdevās noslēpumaino kaitnieku fiksēt video.

No sievietes darbībām cietuši vairāki automašīnu īpašnieki.

Kristīne un viņas vīrs izsauca policiju, kas fiksēja nodarīto skādi. Likumsargi solīja identificēt kaitnieci pēc automašīnas numura - sieviete atbrauca ar sudraba krāsas “Volkswagen”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas