Jauna drāma Magones ģimenē

tautaruna.lv 22.marts 2023, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” veterāne Magone ciemojas pie savas mātes Kurzemes laukos. Viņa ieradusies palīdzēt ar saimniecības darbiem un pieliek roku arī kārtības ieviešanai virtuvē.

Sarunās ar māti Magone atklāj, ka pie apvāršņa atkal esot parādījies viņas šķirtais vīrs - Žanis. Viņs esot lūdzis apmesties Magones mājā.

Magone ir ieradusies pie savas mātes, Kurzemes pusē, jo mammai nesen tika veikta gūžas operācija. Viņa uzskata, ka priekš vecumdienām mammas māja ir ļoti sliktā stāvoklī.

Es arī esmu pati dzīva, mans laiks nav sietiņš, ko var dalīt uz visām pusēm. Lai mamma piedod, ja neesmu visu laiku klāt!

Runājot ar māti, sieviete atklāj, ka Žanis esot vienu dienu zvanījis un lūdzies, lai viņa ņem viņu atpakaļ, jo viņam esot muguras problēmas. Žanis sievietei esot teicis, ka “slimnīca krievvalodīgos nevēlas ārstēt un dzen ārā, paiet viņš nevarot.” Magone uzskata, ka Žanis atkal ir sacerējis savus stāstus, jo netic, ka slimu cilvēku mestu ārā no slimnīcas.

Sieviete domā, ja vienreiz atļaus palikt tad vairs ārā nedabūs. Kā izrādās, Žanis kopš šķiršanās arī neesot maksājis alimentus, skaidrojot to, ka Magone pati pelna labi, un vai tiešām viņai nav kauna prasīt vīrietim naudu. Klausīdama mātes domas, viņa Žanim savas mājas durvis vaļā nevērs.

Vai tiešām Magone būs stingra savā nostājā? Un kad Žanis sāks maksāt alimentus? Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas