Kadirova un Putina sarunā redzētais raisa runas par abu veselību

tautaruna.lv 22.marts 2023, 2:30
 
AP/ SCANPIX/LETA
Ne reizi vien dažādos pasaules medijos izskanējušas runas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvokli. Tiesa, ne mazāk runu pēc pēdējās tikšanās ar Krievijas prezidentu izskanējušas arī par Čečenijas vadītāja Ramzana Kadirova veselības stāvokli.
Pirms vairākām nedēļām britu mediji vēstīja, ka viens no V. Putina sabiedrotajiem Ramzans Kadirovs, iespējams, saindēts. Lai gan kā noprotams plašāka informācija par viņa veselības stāvokli netiek sniegta, redzētais tikšanās laikā ar V.Putinu raisa dažādas spekulācijas.

Kā redzams britu raidsabiedrības BBC žurnālista Fransisa Skāra publicētajā video, tad sarunas laikā R.Kadirovam ir problēmas ar lasīšanu, turklāt, kā pamanāms atsevišķos kadros, informācija uz lapām uzdrukāta īpaši lielā formātā.

Tikmēr Krievijas prezidenta V.Putins uzņemtajā video atkal redzams stingri turoties pie galda. Kā zināms, tad ne reizi vien mediji publicējuši pieņēmumus gan par to, ka viņš sirgst ar kādām muguras problēmām, gan iespējamu onkoloģisku saslimšanu, norāda "The Sun".

Portāls nra.lv jau rakstīja, ka sestdien, 4.martā, Latvijas gaisa telpu tranzītā no Frankfurtes uz Maskavu (Vnukovo lidostu) šķērsoja gaisa kuģis "Bombardier Challenger 604". Tāpat šajā pašā dienā tas pats gaisa kuģis "Bombardier Challenger 604" Latvijas gaisa telpu šķērsoja tranzītā no Maskavas (Vnukovo lidostas) uz Nurembergas lidostu Vācijā.

Mediji vēsta, ka no Maskavas uz Vāciju ar lidmašīnu aizvesta persona, kas ir Rietumvalstu sankciju sarakstos, un min trīs variantus par to, kurš varēja būs lidmašīnā, - čellists Sergejs Roldugins, kurš tiek uzskatīts par Krievijas prezidenta Vladimira Putina aktīvu turētāju un tiek dēvēts par "Putina maku", Putina iecienītās grupas "Ļube" solists Nikolajs Rastorgujevs vai Čečenijas vadītājs Ramzans Kadirovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas