FOTO: Elīna Didrihsone atkal krīt soctīklu nežēlastībā

tautaruna.lv 22.marts 2023, 0:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Influencere un veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrohsone ir viena no apspriestākajām personām interneta vidē. Soctīklu lietotāji pamana teju katru "nepareizu" Elīnas kustību un steidz to kritizēt. Tā Twitter lietotāju uzmanību pievērsis kāds jauns Elīnas "strorijs" no Instagram.

Kamēr Elīna saviem sekotājiem stāsta par braucienu uz ārzemēm, kāds acīgs Twitter lietotājs pamanījis auklīti, kas brīdī, kamēr jaunā māmiņa runā kameras priekšā, tur Elīnas un viņas vīra Naura dēliņu Džeisonu.

"Perfekta māmiņa. Galvenais storiju uzfilmēt un paņemt 4 aukles līdz uz siltajām zemēm, kas nēsās sīko, jo fāterim ar muterīti jāfilmē 24/7 vienam otru," raksta Twitter lietotājs.

Jau iepriekš vēstījām, ka lielu ažiotāžu sabiedrības vidū izcēla Elīnas loma kā mātei, daudzi anonīmie komentētāji, apvainoja jauno māmiņu, uzskatot, ka viņa nav spējīga rūpēties par savu bērnu un to dara nepareizi, taču Elīna šos komentārus neņem pie sirds.

Elīna atzīst, ka ar anonīmajiem komentētājiem sastopas ik dienu, un ir uzaudzējusi sev biežu ādu, jo sociālo tīklu lietotājiem katram ir savs viedoklis par viņas publicēto saturu. Uzsākot ģimenes dzīvi, komentāru un viedokļi daudzums tikai palielinājies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas