Astroloģe nosauc mēnesi, kad Krievijā viss sāks sabrukt

tautaruna.lv 29.marts 2023, 1:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Par to, kas Krieviju sagaida tuvākajā nākotnē, pastāstīja astroloģe Anna Vergelesa. Pēc ezotērikas ekspertes prognozēm, jau maijā Krievija no frontes saņems nepatīkamas ziņas - situācija pasliktināsies, iebrucēji tiks iedzīti stūrī, vēsta UNIAN.

"No maija sākas grūts periods Krievijas horoskopā. Tas dod mājienus, ka mēs varam saņemt patiešām labas ziņas no frontes. Putinam redzu ļoti nopietnus varas zaudēšanas rādītājus periodā no marta beigām līdz jūnijam. Un jo tuvāk maijam-jūnijam ,jo vairāk redzēsim iekšējus konfliktus Krievijā.

"Cars" zaudē varu, kļūst ļoti vājš, to visi saprot. Tā nebūs obligāti fiziska nāve vai fizisks varas zaudējums.Vislabākais scenārijs viņam ir, ja viņš paliek nomināls līderis, bet patiesībā Krievijā valdīs pavisam cits cilvēks,” sacīja astroloģe.

Anna arī piebilda, ka 2023. gada pavasarī Krievijā pastiprināsies iekšējās problēmas, kas novājinās arī spēkus frontē, taču priecāties nevajag:

"Pavasarī tur sāksies ļoti nopietnas iekšējas problēmas. Būs cīņa par varu. Varbūt būs protesta noskaņojums. No Ukrainas uzmanība tiks novērsta uz mēģinājumiem atjaunot kārtību savā valstī. Taču te ir kāds bīstams aspkets: žurka, kas iedzīta stūrī, var sākt uzvesties neadekvāti un agresīvi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas