Populārs Krievijas mūziķis pakļūst zem ledus; viņa līķi atrod upē

tautaruna.lv 29.marts 2023, 5:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
11. martā populārās krievu house grupas Cream Soda dibinātājam un vienam no solistiem Dmitrijam Svirgunovam apritēja 35 gadi. Jubileju viņš nolēma svinēt nedēļu vēlāk kopā ar draugiem, taču svētki izvērtās par traģēdiju.

Kā vēsta Telegram kanāls 112, draugi atpūtās Volgas krastā. Kādā brīdī uz ledus izgāja Dmitrijs, kurš pazīstams ar pseidonīmu Dima Nova, un trīs viņa draugi, taču ledus izrādījās pārāk plāns. Upē iekrita 4 cilvēki: pats Dmitrijs Svirgunovs, viņa jaunākais brālis Romāns, bijušais hokejists Georgijs Kiseļevs un ballītes viesis Aristarhs Uhtumskis, raksta Woman.

"Pagājušajā naktī notika traģēdija. Mūsu Dima Nova ar draugiem gāja pa Volgu un izkrita cauri ledum. Dima, viņa brālis Roma un draugs Griša Kiseļevs joprojām tiek meklēti. Aristarhu, mūsu draugu, kurš arī iekrita, izdevās izvilkt, taču glābt neizdevās. Tiklīdz mūsu rīcībā būs informācija no Ārkārtas situāciju ministrijas, informēsim," pavēstīja grupa.

Telegram kanāls Mash vēsta, ka jaunieši bija nolēmuši doties no viena upes krasta uz otru - tā bijusi viņu sena tradīcija. Uz otru pusi izdevās tikt bez problēmām, taču atpakaļ ceļā ledus ieplaisāja aptuveni 350 metrus no krasta.

Aristarham Uhtumskim izdevās uzrāpties uz ledus gabala un sagaidīt ārstu ierašanos, taču smagas hipotermijas dēļ viņš slimnīcā nomira.

Vēlāk kļuva zināms, ka upē atrasts Dmitrija līķis. Svirgunovu identificēja radinieks.

View this post on Instagram

A post shared by CREAM SODA (@creamsodamusic)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas