"Viņam galvā ir putra!" Stiliste Žanna Dubska skarbi "noliek" Amuna Dāvi

tautaruna.lv 29.marts 2023, 8:00
 
Oksana Džadana/F64
Pagājušo nedēļ šovā “Slavenības. Bez filtra” komandai pievienojās uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete, kas turpmāk vadīs slavenību rubriku “Kas karsts”. Viņas pirmā slavenība pie kuras sieviete devās ciemos bija stiliste Žanna Dubska.

Abas dāmas dalījās savos viedokļos gan par izskanējušo “Stila patruļas” skandālu, gan par Žannas mīlestības dzīvi.

Sarunas sākumā abas ietekmīgās sievietes dalījās savās pārdomās par skandālu, kura autors bija slavenais drag queen Amuna Dāvis. Viņš sociālo tīklu vidē nelaipni izteicās par stilistu Aleksandra Pavlova un Žannas Dubskas darbu modes un pārvērtību šovā “Stila patruļa”. Žanna pēc visa piedzīvotā dalās savās pārdomās:

Viņam galvā ir putra! Viņam ir konkrēts mērķis kļūt populāram, bet es jūtu sāpi. Šim cilvēkam sāp.

Katrīne min, ka pēc viņas novērojumiem

Viņš nav ļauns cilvēks, bet ja viņam ir mērķis, tad viņš noslaucīs visus, kas būs šī mērķa ceļā.

Ilgi nekavējoties pie skandāla temata, Katrīne veikli pārmaina tematu par Žannas mīlas dzīvi, jo kā izrādās, sieviete ir manīta iepazīšanās aplikācijā “Tinder”.

“Jā, es no 2016. gada esmu tur. Kad es izšķīros, nometu no klints gredzenu un sajutos brīva darīt visu, ko vēlos!” Žanna atzīst, ka daudzi kavalieri ir viņu bildinājuši, bet sieviete labāk izbauda brīvību. Sarunas laikā tiek minēts bildināšanas skaits, un tas liek brīnīties. Cik reizes slavenā stiliste ir bildināta? Skaties video un uzzini!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas