"Metāla gabals lidoja gaisā"; aculiecinieks par traģisko avāriju Rīgā

tautaruna.lv 29.marts 2023, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Rīgā, Maskavas ielā, notikušās avārijas sekas lika atskatīties vairumam autovadītāju un garāmgājēju – brauktuve un blakus esošais zāliens bija pilns ar spēkratu detaļām un ceļa infrastruktūras atlūzām, vēsta “Degpunktā”.

Septītā maršruta tramvaji, vairākas valsts un pašvaldības policijas ekipāžas, ugunsdzēsēju glābēju, mediķu un avārijas dienesta automašīnas šodien stāvēja nekustīgi vienuviet - Maskavas ielā, tieši pie pieturas “Akropole Rīga’”.

Tur rīta pusē bija notikusi smaga, traģiska autoavārija. Kāds “BMW X5” vadītājs netika galā spēkrata vadību un iebrauca aizsargbarjerā. Metāliskās atlūzas izšķīda uz visām pusēm, krītot virsū tobrīd kustībā esošajiem transportlīdzekļiem. “BMW” pārbrauca pāri apgaismes stabam un apstājās uz tramvaja sliedēm.

“Tas metāla gabals lidoja gaisā. Es centos izvairīties. Pabraucu vairāk pa labi, bet tur jau bija šī automašīna. Viss notika pāris sekundēs. Paspēju pagriezt, lai tas gabals man neiekrīt stiklā. Melno mašīnu redzēju. Tā brauca bez bremzēšanas, vienkārši taisni. Visam, ieskaitot to margu, iztriecās cauri. Visu taranēja. Vispār bez bremzēm. Sākumā bija milzīgs stress, jo tev virsū lido lieli metāla gabali. Gaisā lido aptuveni simts kilogramu. Protams, reakcija bija izvairīties. Izvairījos, bet, redz, iesprūdu starp diviem “BMW”. Atkal mums “BMW” paši ātrākie un labākie.”

Arī pelēkā “BMW” vadītājs ne līdz galam izprot, no kurienes bija uzradies melnais spēkrats. Viss esot noticis pārāk ātri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas