VIDEO. Pavlova neiejūtīgie komentāri sadusmo soctīklu lietotājus

tautaruna.lv 24.februāris 2023, 14:30
 
Vladislavs Proškins / F64
Telekanālā "STV Pirmā!" pārraidītajā raidījumā, kura vadītājs ir modes dizainers Aleksandrs Pavlovs, izskanējuši vārdi, kurus daudzi skatītāji uztver, kā nepiemērotus un aizvainojošus.

Raidījumā "Stila patruļa" Pavlovs uzstāj, ka "jāmet svars, visas dāmas, kuras ir lielākas, ir vismaz par pieciem gadiem vecākas".

Uz raidījumu bija ieradies sievietes dzīvesbiedrs, kurš godīgi teicis, ka viņam sieviete liekas skaista arī bez kosmētikas, ko Pavlovs noraidīja teikdams "labāk, lai sāk".

"Wow! Man tik ļoti žēl to sievieti, kurai šis murgs bija jāklausās," komentējot redzēto, raksta Twitter lietotāja.
@asavicka

Piedodiet, tikai izteicu domas (kādam neinteresē,nekas,scrollo tālāk). Ļoti nepatīk šāds saturs,kur par sievietēm tiek šādi var izteikties. Pietam, ir ļoti daudz sieviešu,kuras skatās ekrānos šo un klausās,sāk uzklausīt un pieņemt to kā normu,ka visiem ir jābūt tieviem,jāliek kosmētika un tikai tad tevi ievēros. Tik tiešām daudz cilvēki šo dzird un sajūt kompleksus! Un ja tādi cilvēki,kuri ieklausas šajā ir rados,tad ir grūti nereaģēt

♬ original sound - Amanda

Citi soctīklu lietotāji komentē:

Amanda: "Žēl sievietes, nevienai nebūtu nekad jāklausās tādā murgā."

Paula:"Kā vispār legāli var to rādīt tv?"

Solvita: "Es personīgi šo sievieti pazīstu un es zinu, cik viņa cenšās sevi iemīlēt un rūpējas par sevi… ļoti skumji, ļoti."

Laura: "Reizēm liekas, ka šis vadītājs pats neko nesaprot no modes un cilvēkiem. Tā sieviete izskatās vienkārši lieliski tāda kāda ir!"

TikTok lietotājs: "Man liekas tieši viņa uzdevums būtu nevis kritizēt un noslēpt aiz “kofera” sievieti, bet tieši izcelt viņas skaistumu arī, ja viņa ir apaļīgāka."

Anete: "Viņš nav sava amata cienīgs pavisam noteikti."

TikTok lietotāja: "Piekrītu. Tur tos vadītājus vajadzētu nomainīt uz mazliet mūsdienīgāku skatu uz dzīvi…"

Maro: "Šeit iederēsies tautas teiciens -vīrieši nespriediet par svešas sievietes kg,tad netiksiet apsmieti par saviem cm."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas