Bijušais iekšlietu ministrs Ģirģens izsakās par krievu tautas mentalitāti

tautaruna.lv 24.februāris 2023, 3:30
 
Kaspars Krafts / F64 Photo Agency
Bijušais iekšlietu ministrs, zvērināts advokāts un partijas "Republika" priekšsēdētājs Sandis Ģirģens, kurš pats dzīvojis Jēkabpilī, TV24 raidījumā "Preses klubs" izteicies par krievu tautas mentalitāti.
"Es pats esmu dzīvojis Jēkabpilī. Esmu dzimis Padomju Savienību. Mums ir daudz pilsētas, kurās dzīvoja krievu tautības cilvēki. Ir jāsaprot šīs tautas mentalitāte - viņus nevar pārmācīt, vai izmainīt domāšanā, atkarībā no tā, vai viņiem nav, ko ēst. Ja mēs paskatāmies Krievijas kopējo situāciju, ārpus Maskavas, Pēterburgas un lielajām pilsētām, tur jau tāpat cilvēki dzīvo nabadzīgi," raidījumā savā viedoklī norāda S.Ģirģens.

"Paskatieties, kādi karotāji brauc. Reti kuram ir sakārtota zobu sistēma. Viņiem jau nav naudas, viņiem ir maza alga. Viņu vienīgā problēma, kā diplomātijā termins "spēka diplomātija", viņi saprot tikai konkrēti spēku, viņi saprot tad, kad konkrēti lūzt viņu izlolotie simboli - pazaudēta Krima, tas ir, kad Ukraina atbrīvos savu teritoriju," skaidro bijušais iekšlietu ministrs S.Ģirģens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas