Parisa Hiltone pasaulei atklāj sava pirmdzimtā vārdu

tautaruna.lv 24.februāris 2023, 16:30
 
Scanpicx
42 gadus vecā Hiltone paskaidroja, ka viņa izdomāja šo vārdu pirms 10 gadiem, papildinot stāstu ar fragmentu no sava topošā memuāra "Parīze", raksta portāls "People".

Augstāko aprindu personība Parisa Hiltone (42) gada sākumā kļuva par māmiņu. Cik zināms, Hiltone nebija stāvoklī, bet ir izmantojusi surogātmātes pakalpojumus. 2021. gada decembrī (pēc kāzām ar Kārteru Rūmu) Hiltone neslēpa, ka vēlas kļūt par māti un runāja par mākslīgo apaugļošanu.

Sociālajos tīklos jaunā māmiņa atklāja vārdu, ko devusi savam mazulim — Fīnikss Barons Hiltons Reums.

"Ja viss noritēs labi, tad, kad jūs šo izlasīsit, mums un Kārteram būs zēns. Mēs plānojam viņu nosaukt par Fīniksu, vārdu, kuru es izvēlējos pirms desmit gadiem, kad kartē meklēju pilsētas, valstis un štatus," viņa lasīja.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Fīniksā ir daži labi popkultūras atskaites punkti, bet vēl svarīgāk ir tas, ka putns uzliesmo un tad paceļas no pelniem, lai atkal lidotu," viņa turpināja. "Es vēlos, lai mans dēls uzaugtu, zinot, ka dzīves laikā var saskarties gan ar nelaimēm, gan ar triumfu."

Viņa paskaidroja, ka mazā otrais vārds ir veltījums viņas mirušajam vectēvam Baronam Hiltonam.

"Viņš vienmēr bija mans mentors. Mēs bijām tuvi, un man viņa pietrūkst katru dienu," viņa paskaidroja. "Tātad, es patiešām gribēju viņu pagodināt, iekļaujot viņa vārdu mana pirmā dēla vārdā. Tātad, lūk. Mana skaistā mazuļa vārds ir Fīnikss Barons Hiltons Reums."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas