Lidmašīnas pasažiere reisā uz Maskavu sakož stjuartu

tautaruna.lv 24.februāris 2023, 4:30
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Prātam neaptverams gadījums noticis lidmašīnas reisā Krievijā, kas bijis ceļā no Stavropoles uz Maskavu. Kāda pasažiere, kurai, iespējams, bijušas mentālas problēmas lidojuma laikā mēģinājusi smēķēt, izģērbusies teju kaila un sakodusi stjuartu.
Kā vēsta medijs "Daily Mail", tad 49 gadus vecā lidmašīnas pasažiere sākotnēji ieslēgusies lidaparāta labierīcībās, kur mēģinājusi ne vien smēķēt, bet arī novilkusi drēbes no ķermeņa augšdaļas.

Aculiecinieki stāsta, ka sieviete ar atkailinātajām krūtīm kliegusi pa visu lidmašīnu, ka visi ir nolādēti un ar spēku centusies iekļūt pilotu kabīnē. Lai gan sākotnēji lidaparāta apkalpe centusies sievietei laipni lūgt nomierināties, cienīt pasažierus, kuru vidū bijuši arī bērni, kā arī apģērbties, nācies pielietot fizisku spēku, lai sievieti savaldītu.

Kā apgalvo pati nekārtību cēlāja, tad viņa apzinājusies, ka pēc nosēšanās tiks ievietota cietumā vai psihiatriskajā slimnīcā. Līdz brīdim, kad sieviete saslēgta ar roku dzelžiem un apģērbta, viņa paspējusi ievainot vienu no stjuartiem. Viņa vīrietim iekodusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas