Timrots pikts: Kauns Rīgai!

tautaruna.lv 10.februāris 2023, 18:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Dauzviet Rīgā autostāvvietas ir tikai par maksu, bet norēķināšanās iespējas dažviet ne parāk saprotamas un ērtas. Par to arī pikts žurnālists Pauls Timrots.

Gunārs: Kāds Rīgas domei sakars ar lietuviešiem piederoša privāta uzņēmuma aplikāciju?

Autors atbild: Tāds, ka šāda aplikācija blamē pilsētu. Mums ir perfekts

@Mobilly, bet esam spiesti lietot tādu sūdu kā Europark. Pilsēta tak var ietekmēt to, kas notiek tās teritorijā?
Lauris: Mani agrāk arī kaitināja, bet tagad tak ir daudz labāk. Ievadi auto numuru, pieliec maksajumu karti, samaksā un talons logā. Bishku japastaiga ir, bet baigā čakara nav. Bet @Mobilly ir foršs, tas gan.
Alieninwing: Brīvais tirgus…! Kam pieder tas pleķis,tas pasūta mūziku. Jā, stulbi,bet…galu galā brašais zemessargs netiek ar Ģertrūdes ielu galā,kuru grib par gājēju ielu uztaisīt,tad nu šitāds “kosmoss” diez vai būs viņa dienas kārtībā. Galu galā..alga jāpalielina,lai motivācija rodas
Gatis: Sīkums vēl par aplikāciju. Liela problēma Europark (un varbūt arī citu) apsaimniekotajās teritorijās ir tā, ka sniega laikā viņi nebrauc un to sniegu regulāri nešķūrē. Naudu par stāvēšanu paņem, bet, ja sasnieg, tad ņem lāpstu un roc mašīnu ārā pats. Šo vajadzētu labot.
Martins: Man ir cits jautājums: ko tādu Europark dara pilsētas domei, ka katrs tukšais zemes pleķītis Rīgā automātiski kļūst par viņu “apsaimniekotām” maksas stāvvietām?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

10.februāris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas