VIDEO: izveidojot nelielu caurumu mājas sienā, paveras acīm neticams skats

tautaruna.lv 10.februāris 2023, 7:00
 
unsplash.com
"Tas patiešām bija dīvaini," tā savu stāstu medijiem par mājas sienā atrasto iesāk kaitēkļu apkarotājs Niks Kastro.

Medijs "CNN" ziņo, ka kāda ģimene Kalifornijā konstatēja, ka uz viņu istabu sienām ir parādījušies tārpi. Lai cīnītos ar kaitēkļiem, viņi izsauca Niku. Kaitēkļu iznīcinātājs savā karjerā ir piedzīvojis dažādas situācijas, taču šī viņu pamatīgi pārsteigusi.

Viņš atklāja, ka uz mājas sienām atrodas un vairojas miltu tārpi. Bet iemesls, kāpēc viņi ir parādījušies, bija ļoti savdabīgs.

Lai pārliecinātos, ka sienu iekšpusē neatrodas tārpi, Niks sienā izveidoja aptuveni 10 cm lielu caurumu.

Pēc tam, kad sienā bija izveidots caurums, no tās pēkšņi sāka brit laukā zīles. "Tas bija patiešām dīvaini."

"Tās bija neticami daudz," teica Niks. Viņš lēš, ka tur bija vismaz 317 kilogrami zīļu, kas, visticamāk, tur tikušas uzkrātas divu līdz piecu gadu laikā.

Niks nonāca pie secinājuma, ka pie šīs problēmas vistiešākajā mērā ir vainojami dzeņi. Kā viņš stāstīja medijiem, tad dzeņi bieži vien māju ārpusē, dažākārt notekcaurulēs glabā ozolzīles. Taču šis atgadījums ir pavisam neparasts. Dzeņi zīles ir metuši iekšā pa skursteni, pateicoties nelielam caurumam tās nokļuvušas bēniņos un pēcāk arī starp sienām.

Pēc tam, kad sienas bija atbrīvotas no zīlēm, uz istabas grīdas atradās aptuveni sešus metru augsta zīļu kaudzīte. "Mēs piepildījām astoņus lielus melnus atkritumu maisus. Tie bija tik smagi, ka mēs tik tikko varējām tos pacelt," teica Kastro. "Katram no tiem vajadzēja svērt vismaz 45 kilogramus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas