Lidostas darbinieki šokēti par vecāku rīcību pret zīdaini

tautaruna.lv 10.februāris 2023, 2:30
 
Pixabay
Visai šokējoši notikumi risinājušies lidostā Izraēlā. Tur kāds pāris, kas nebija iegādājies lidmašīnas biļeti savam bērnam, zīdaini atstājuši vienu pašu reģistrācijas zonā.
Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad ģimene gatavojās iekāpt aviosabiedrības "Rynair" reisā no Izraēlas uz Beļģiju. Tā vietā, lai arī bērnam iegādātos biļeti, kas derīga iekāpšanai lidmašīnā, pāris nevis parūpējušies par bērnu, bet gan zīdaini ievietojuši auto sēdeklīti un atstājuši vienu pašu lidostas reģistrācijas zonā.

Lidostas darbinieki nekavējoties reaģējuši, paziņojot par notikušo policijai. Vecāki nekavējoties izsaukti uz nopratināšanu, pēc kuras atkal devušies arī pakaļ bērnam.

"Mēs nekad nebijām neko tādu redzējuši. Nespējam noticēt, ka ko tādu vispār redzējām," paziņojumā norāda aviokompānijas pārstāvji.

Medijs arī vēsta, ka, piemēram, 2022.gada oktobrī Floridā arestēta kāda 62 gadus veca kundze, kura īrētā auto, kas atstāts lidostas stāvvietā, pametusi divus gadus vecu bērnu.

Savukārt 2019.gadā kādam lidojumam Saūda Arābijā nācies atgriezties lidostā, jo kāda māte konstatējusi, ka lidostā atstājusi savu bērnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas