Gāja bojā trīs bērnu māte - atklāj detaļas par traģēdiju Škirotavā

tautaruna.lv 10.februāris 2023, 5:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Rīgā, Šķirotavā, ir kāds posms, kas diennakts tumšajā laikā autovadītājos iedveš īpašas piesardzības vēsmas, jo tas nav ne labi apgaismots, ne brauktuve atdalīta no gājējiem. Otrdien kāda sieviete, steidzoties mājās, meta pie malas piesardzību. Šāda izvēle viņai maksāja pašas dzīvību, vēsta "Degpunktā".
Kāda trīs bērnu māte vienpadsmitos vakarā neatgriezās mājās no sava otrā darba. Sievietei kā pēdējais smagās darba dienas uzdevums bija Krustpils ielas šķērsošana, lai no pieturas nonāktu savā miteklī. Diemžēl viņai neizdevās veiksmīgi pāriet ielu. Sievieti notrieca autobuss.

“Es redzēju, kad viņa jau gulēja uz zemes. Bija policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība. Pēc tam jau es izgāju ārā paskatīties,kas un kā. Viņa strādāja divos darbos. Cēlās katru rītu ap plkst. 4.00 vai 5.00 un gāja tīrīt sniegu. Strādāja par sētnieci. Vīrs bija celtnieks. Nebija tādi kopienas dzērāji, kā mums te vairums nāk,” stāsta aculieciniece.

Sadursmē gūtās traumas bija pārāk smagas, un aptuveni 40 gadus vecā sieviete gāja bojā turpat negadījuma vietā.

“Kā paskaidroja autobusa vadītājs, tad pretī braucošais 50. maršruta autobuss uzsāka kustību no pieturvietas “Depo” un no tā aizmugurējās daļas pēkšņi uz ceļa izskrēja cilvēks, kā rezultātā arī notika negadījums,” norāda “Rīgas satiksmes” pārstāve Baiba Bartaševica.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas