Kremļa propagandists Solovjovs vairs nevalda pār sevi: dusmās kliedz un ārdās

tautaruna.lv 10.februāris 2023, 3:30
 
Ekrānšāviņš no video
Britu raidsabiedrības BBC žurnālists Fransiss Skarrs mikroblogošanas vietnē twitter dalījies ar video, kurā redzams, kā Krievijas propagandists Vladimirs Solovjovs dusmās bļauj uz savu raidījuma komandu. Tiesa, nav zināms, kad konkrētais video tapis.
Kā redzams publicētajos kadros, tad V.Solovjovs saniknoti, kā viņš pats norāda, 156.reizi uzrunā kanāla darbiniekus, kuri nav ieslēguši nepieciešamo raidījuma attēla sagatavi, kurā studijas ekrānā redzamas norādes uz propagandista "Telegram" kanālu.

Neilgajā video fragmentā dzirdams, kā V.Solovjovs visu laiku bļauj, turklāt arī lamājas. "Tiklīdz kā esam ēterā, ir jābūt redzamam "Telegram" kanālam. To ir tik grūti atcerēties?" dusmās jautā V.Solovjovs.

"Nav nepieciešams nekāds radošums, ir jābūt tehnoloģijām. Mēs esam ēterā no 7.09, bet bilde parādās tikai 7.16.Tās nebija 7 minūtes," brēc propagandists.

Atgādinām, ka tieši V.Solovjovs nemainīgi paudis atbalstu Krievijas atkārtotajam iebrukumam Ukrainā, kā arī atklāti draudējis valstīm, kas paudušas atbalstu Ukrainai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas