Masks savdabīga iemesla dēļ uz īsu brīdi slēdz savu "Twitter" kontu publiskai apskatei

tautaruna.lv 4.februāris 2023, 17:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem, "Twitter" īpašnieks Īlons Masks atkal nonācis diskusiju krustugunīs, vēsta "Daily Star".

Ekstravagantais Masks bieži vien ar savu uzvedību, izteikumiem pārsteidz daudzus pasaules iedzīvotājus.

Plaši viņa gaitas sāka apspriest pēc tam, kad viņš iegādājās vietni "Twitter".

Masks šonedēļ atkal pārsteidza mirkoblogošanas vietnes lietotājus. Viņš 1. februāri paziņoja, ka veiks savdabīgu eksperimentu ar savu personīgo "Twitter" kontu.

Viņš veselu diennakti slēdza pieeju savam kontam cilvēkiem, kuri viņam neseko šajā platformā. Kāpēc viņš to darīja? Lai tikai pārbaudītu to, cik populārs ir.

"Līdz rītdienas rītam savu kontu padarīšu privātu, lai pārbaudītu, vai redzat manus privātos tvītus vairāk nekā manus publiskos," tā mēneša pirmajā datumā Masks rakstīja savā "Twitter" profilā.

Pateicoties tam, ka "Twitter" ir iespēja redzēt to, cik daudz cilvēku ir pamanījuši jūsu radīto ierakstu, tad var secināt, ka Maska tvītu par "eksperimentu" līdz trešdienas pusdienslaikam bija redzējuši 6,1 miljons lietotāju, kas ir daudz. Tomēr tā ir tikai neliela daļa no viņa 127 miljoniem sekotāju.

Vairāki "Twitter" lietotāji steidza kritizēt Maska darbības, paužot, ja viņš vēlas, lai viņa konts kļūtu vairāk privāts, tad, lai taisa pavisam jaunu. Tikmēr citi bija sajūsmā, ka ir iekļuvuši Maska privātajā lokā. Lieki piebilst, ka tur ir iekļuvuši kopumā 127 miljoni cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas