"Pirms policijas reidiem skolēni tiekot brīdināti", soctīklos izvēršas diskusija

tautaruna.lv 4.februāris 2023, 19:00
 
Gints Ivuškāns /F64
"Twitterī" cilvēki diskutē, par to, vai un kas brīdina skolēnus par policijas reidiem skolās.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" kāda sieviete dalās ar skumju ziņu.

"Pusaudzis ziņo, ka šonedēļ atkal kāds skolēns miris no pārdozēšanas (pagājušajā nedēļā arī). Bērni sašutuši, ka pirms policijas reidiem skolēni tiekot brīdināti. Skolām reputācija svarīgāka par bērnu drošību un labbūtību," raksta sieviete.

Citi vietnes lietotāji raksta:

Maira: "Vakar tieši mans puika saņēma ziņu par kāda biedra aiziešanu…"

Lāsma: "Mana bērna skolā arī rīko pārbaudes, pārbaužu laikā direktoram zvana vecāki un draud ar tiesu,ja turpinās pārbaudi."

Vecmeita: "Akdievs. Tā jau tie reidi nav labākais variants, bet nu šādi vispār.."

Neila: "Kaut kas stāstā nepas. Nekādi reidi nenotiek, ja vien skola pati neuzaicina. Mūsu skolā, piemēram, šādu pasākumu līdz pēdējam brīdim zina vien daži cilvēki - direktors un pāris mācību pārziņi. Lai nenoplūstu informācija. Man pusaudzim būtu konkrēts jaut. - kas un kuru brīdināja?"

Ingrīda: "Jūs naivi ticat, ka skolēnus brīdina skola - nevis mammiņas un papiņi policijā un tai pietuvinātajās aprindās, lai viņu cukurdūkulīšus gadījumā nepieķer? Policistu bērni arī iet skolā...."

Māra: "Un Konstantinovs te sašutis raksta, cik dziļas traumas uz bērniņiem atstājot pārbaudes. Un šis netraumē? Kā lai tagad tālāk dzīvo vecāki, draugi, skolotāji?"

Intars: "Sorry bet te nav sakars ar veikalā noperkamajiem juiciniem prieks veipiem. Te ir runa par to apzināti iegādātiem papildinātiem skidrumiem no ķīnas ar domu ka tās ir narkotikas un ar mērķi tās lietot, nevis nejausi veikala patrapījās."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas