Ko par Gloriju Grevcovu domā Jānis Sārts?

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 2:30
 
Foto kolāža/F64
NATO stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts šodien publicētā Glorijas Grevcovas teiktajā saskata tikai aizberga redzamo daļu - problēma mūsu valstī ir daudz lielāka, kā redzam un gribam atzīt.

Saistībā Glorijas Grevcovas "TikTok" publicēto video no Okupācijas muzeja, šodien šūmējas viss "Twitter". Arī Jānis Sārts savā "Twitter" kontā publicējis ierakstu, kas tieši un netieši saistās ar šo gadījumu: "Šodienas tvitersašutums par Gloriju. Piekrītu, pilnīgi nepieņemami, BET. Šādi 1 soli uz priekšu nedomājoši cilvēki Latvijai ir mazāk bīstami, kā līdzīgi domājoši, bet kalkulējoši, kā tie, kas palīdz apiet sankcijas, uzturot Krievijas militāro ražošanu&tie, kas par sulīgu komosu gatavi pārdoties Krievijai." Vienlaikus viņš , uzsvēra, ka vērtējot no riskiem Latvijai, šis nav pašā risku augšgalī.

Komentētājos ieraksts izsaucis pamatīgas pārdomas. Edgars: "Visu cieņu Sārta kungs Jūsu tolerances līmenim, taču šoreiz viņa ir jāapstādina, lai sēž savā Tik Tokā, bet ne Saeimas namā."

Voldemārs: "Latvijai klaji naidīgā deputāte Grevcova uzkurina Latvijai nelojālo un šaubīgo publiku. Donbasā redzam, ka šāda 9 gadu uzkurināšna ir nesusi augļus. Cilvēki ņem rokās ieročus un brīvprātīgi slepkavo Ukrainu. Un no viņu rokas reāli mirst tūkstoši, tiek zaudētas Ukrainas zemes."

Ģirts: "Protams, ka viņa ir stulba un paldies viņai par to, BET viņa ir "veidojusies" 32 gadus "neatkarīgā un brīvā" valstī. Un TAS NAV NORMĀLI, tas kaut ko liecina par mūsu valsti un ne jau nu tajā labākajā nozīmē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas