"Drogu" apsarga telefons pārbiedē veikala apmeklētāju

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 3:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Kāds veikala "Drogas" apmeklētājs piedzīvojis zināmu šoku, kad iezvanījies veikala apsarga telefons - visā veikalā sāka skanēt Krievijas himna.

Lai cik daudz mēs runātu par Latviju, par mūsu valsts valodu, nacionalājām vērtībām, šķiet, ka daļai Latvijas iedzīvotāju tas "iet gar ausīm". Ja latvieši domā, ka krievi sāk kautrēties un piebremzēt ar krievu tautas celšanu "debesīs", tad pēdējo dienu notikumi pierāda pretējo. Latviešu cilvēkam savā valstī nākas sadzīvot ne tikai ar krievu valodu visapkārt, bet arī ar klaju Krievijas slavināšanu. ieraksts "Twitter": "Tikko Āgenskalnā drogu apsargam iezvanījās telefons, un zvana melodija bija PSRS himna . Sīkums ,bet pretīgi!"

Komentētāji atzīst, ka problēma ir lielāka nekā mēs apzināmies. Kristaps: "Biju aizbraucis brīvdienas uz Rīgu. Kā tur var izturēt? Visās malās krieviski un tikai runā. Visi Depo, Virši, Maximas un Rimčiki"

Uldis: "Latvieši nemaz nenojauš kas notiek LV krievu galvās. Un galvenais, vinus tas nemaz neinteresè. Un tad oops himna !!! Cik pretîgi! Vispār pr to neinteresēties ir bīstami. Tagad mēs esam stipri un kopà ar Eiropu. BET ja nedodies kautkas notiks Rietumi mūs atstās lai neeskalètu"

John: "Pasīvā agresija. Bet PSRS simboli Latvijā ir aizliegti. Rakstiet policijai iesniegumu. Viņu var ietupināt vai vismaz naudas sodu uzlikt. Atskaņot PSRS himnu Latvijā ir aizliegts."

Notikumu komentējis arī veikals "Drogas": "Labdien! Informējam, ka apsardzes pakalpojumus veikalos nodrošina ārpakalpojums, un konkrētajam apsargam par telefona zvana melodiju jau nodevām aizrādījumu, kā arī informējām mūsu drošības nodaļu par šo situāciju. Ar apsargu tiks veiktas pārrunas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas