Atklāj detaļas par jo īpaši smago vīrieša piekaušanu pie veikala Jelgavā

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 12:15
 
F64
Plašu ažiotāžu Latvijā radījis video no Jelgavas, kurā redzams, kā pie veikala ieejas guļošu sirmgalvi nežēlīgi spārda kāds vīrietis, kamēr citi kaujas savā starpā. Policija apstiprina, ka šāds incidents ir noticis un cietušais nogādāts slimnīcā, vēsta "Degpunktā".
''Rimi Latvija” skaidro, ka burtiski divu minūšu laikā pēc kautiņa sākuma ieradies veikala apsargs. Kā un kāpēc konflikts izcēlies, esot jājautā policijai.

“Apsargs šo situāciju ieraudzīja videokamerā un uzreiz steidzās ārā, pa ceļam piezvanot policijai un neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai. Šī nav reta situācija, kad cilvēki bez patstāvīgas dzīvesvietas uzturās veikala apkārtnē. Aukstam laikam iestājoties viņi tāk veikalā sildīties vai izmanto veikalā esošās labierīcības tomēr šāda agresīva izrēķināšanas notika pirmo reizi! Esam vairākkārt ziņojuši pašvaldības policijai par šiem cilvēkiem, par viņiem ir informācija gan viņiem, gan mums, bet tas ir bezpredcedenta gadījums,” stāsta SIA “Rimi Latvia” pārstāvis Juris Šleiers.

Policijā skaidro, ka ierodoties notikuma vietā tika aizturēti trīs vīrieši, uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu. Maksimālais sods šādā gadījumā - pieci gadi cietumā. Neko sīkāku par kautiņa motīviem un cietušā stāvokli likumsargi nekomentē.

“Šodien visiem trim aizturētajiem piemērots apcietinājums. Aicinu sabiedrību, tai vietā lai iegūtu mirkļa slavu, iemūžinot citas personas ciešanas, nekavējoties reaģēt un ziņot Valsts policijai pa tālruni 110, lai policija var reaģēt un novērst likumpārkāpumu,” saka Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa priekšniece Dana Landsberga.

Neatliekamās palīdzības dienestā skaidro, ka izsaukums uz šo vietu saņemts 28.janvārī plkst. 16:57, cietušais esot bijis pie samaņas, stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Sīkāku informāciju nedrīkstot sniegt saistībā ar personu datu aizsardzību.

Jau vēstījām, ka sestdienas vakarā Jelgavā pie tirdzniecības centra "Vivo centrs" sadistiski piekauts kāds cilvēks. Soctīklos klejo arī video no šī kautiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas