Reinis Pozņaks atklāj savas lielākās bailes

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 19:30
 
Gints Ivuškāns/f64
Varētu šķists, ka Reinim Pozņakam, kurš regulāri dodas uz Ukrainas kara zonu, ne no kā vairs šajā dzīvē nav bail. Taču izrādās, ka vairāk par dzīvības apdraudējumu, viņš baidās no VID.

Savā "Twitter" kontā Reins Pozņaks raksta: "Drunk tweet alert!: Visu laiku es nebaidījos. Pēķšņi sāku baidīties. Man kļuva bail, jo tūlīt man ir jāsniedz atskaites VID. Un tas nebūt nenozīmē ka tur viss būs slikti. Tas nozīmē ka es vairāk baidos no valsts kā no kremļa. Mums ir kaut kāda kļūda iekšējā komunikācijā. Jau sen."

Komentētāji piekrīt, ka tik vērienīga darba rezultātā var rasties dažādas kļūdas, tostarp dokumentācijā par ziedotajiem līdzekļiem. Juris raksta: "Nesatraucies, pēdējos ~4 gados VID ir beidzot sapratis ka ir jāsadarbojas, nevis jāsoda. Vienkārši jāpaskaidro kur kas aizgāja un vidam jāsaprot ka šajā situācijā ne visu ir iespējams dokumentēt"

Māris ir skarbs: "Mūsu valsts sistēma balstās uz baiļu sajūtu. Nevis sadarbība un palīdzība - bet gan drāšana visos veidos un caurumos. Un paši vien to esam pieļāvuši, ļaujot ierēdņiem justies nesodāmiem un bez atbildības par pieņemtajiem lēmumiem!"

Paija iesaka: "Vajag samaksāt labam grāmatvedim, kam ir pieredze biedrību gada pārskatu iesniegšanā (ir taču runa par biedrību?). Tvitertauta mierīgi var saziedot arī šim mērķim."

Juzis arī iesaka: "Mēs visu gadu esam ziedojuši kā nu kurš var- naudā vai mantā, viss ir kārtots CSDD un uz robežas- tagad būtu kārta savu ziedojumu pienest VID darbiniekiwm, savedot visu to sistēmu kārtībā, un bez maksas, kā mēs visi!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas