Rīgā, Brīvības ielā, notiek kas absurds. Ko saka policija?

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 0:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Brīvības iela ir viena no noslogotākajām ielām galvaspilsētā. Lērums automašīnu, netrūkst arī gājēju, kuri ielas malā pacietīgi gaida luksofora zaļo – atļaujošo – gaismas signālu, lai varētu šķērsot ar transportlīdzekļiem pārpildīto ielu. Tomēr kādā rītā krustojumā pie Gaisa tilta notiek absurds gadījums, vēsta "Bez Tabu".

Valsts policijas darbinieki veic kāda ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanu. Tad luksoforā iedegas sarkanais -aizliedzošais - signāls. Par spīti tam un ignorējot faktu, ka tepat atrodas likumsargu ekipāža, vairāki autovadītāji klaji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus un turpina savu ceļu neapstājoties.

Tikai laimīgas sakritības dēļ neviens no gājējiem, kuri tobrīd drīkstēja šķērsot ielu, nepakļuva zem automašīnas.

Sociālajā tīklošanās vietnē “Twitter” publicēto video jau steidza komentēt lērums iedzīvotāju, apbrīnojot autovadītāju bezkaunību, kā arī policistu rīcību.

Valsts policija norāda, ka ir saņēmusi konkrēto videomateriālu. “Tā saturs tiek vērtēts, un tiks lemts par administratīvo pārkāpumu procesu uzsākšanu, kā arī tiks iegūta informācija no Valsts policijas transportlīdzekļa.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas