Liepnieks izsakās, ko domā par Latvijas valdību

tautaruna.lv 31.janvāris 2023, 5:00
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Publicists un rakstnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē twitter publicējis savas pārdomas par to, ko domā par šī brīža Latvijas valdību.
"Vēlreiz- jā, domāju, ka mums ir labākā valdība kāda šajā Saeimā un vispār attīstības posmā ir šobrīd iespējama. Varētu būt DAUDZ sliktāk, varētu Šlesers būt premjers, vai Gobzems vai vēl kādi prokrieviskie. BET tas nenozīmē, ka mums jāļauj kakāt sev uz galvas un jāslavē, ka silts," mikroblogošanas vietnē twitter atklāti izsakās J.Liepnieks.

Viņš arī norāda, ka "tā ir mūsu politikas traģiskā realitāte. Labākā iespējamā valdība, garantē mums tālāku atpalicību. Tas, ka viņi zina, ka viņiem šobrīd nav alternatīvas, ļauj viņiem darīt visu kas ienāk prātā, un viņi arī dara ko grib, nerēķinoties ne ar ko. taču pie visa tā, ka šobrīd nav labāku alternatīvu, mēs izdarīsim sev lāča pakalpojumu, ja klusēsim. Ja ieviesīsim kaut kādu cenzūru vai pašcenzūru. Vismaz es to nedarīšu. Es vienmēr, neatkarīgi ne no kādiem amatiem vai klientiem, esmu teicis ko domāju un to darīšu," uzsver publicists.

Viņa pārdomām atbildējis arī bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens. "

Vēlētos dzirdēt valdības un Latvijas Bankas analīzi, rīcības virzienus, sasniedzamos mērķus LV ekonomikas konkurētspējas celšanai Baltijas, Ziemeļeiropas reģionā (Biznesa vide, nodokļi, enerģijas veidu diferencēšana, tarifu politika, digitālā ekonomika) Nauda aizplūst ārpus LV," norāda S.Ģirģens.
"Mēs centāmies izvēlēties mazāko ļaunumu, jo nekā laba nebija. Kariņš nav vēlēšanu uzvarētājs, viņš ir mazākais ļaunums no tā, ko piedāvāja. Un tā ir milzīga atšķirība. Bet tas nenozīmē, ka viņu nevar kritizēt - var un vajag. Bet varēja būt sliktāk. Sarežģīti," savā viedoklī norādījusi kāda cita twitter lietotāja.
"
Labākā iespējamā šobrīd. Taču iepriekšējā valdība bija galvas tiesu labāka par šībrīža, kaut vai arī līdzsvaru starp liberāls-konservatīvs. Nožēlojami vienīgi, ka prātīgs ekonomikas ministrs nav redzēts kopš Reiznieces laikiem, kādēļ galvenajā valdības atzīmju ailē ir divnieks," norādījis kāds twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas