"Fui, cik pretīgi!"; Pabrika ieraksts rada milzu šūmēšanos sabiedrībā

tautaruna.lv 20.decembris 2022, 3:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Pavisam nesen piedzīvojām intensīvu snigšanu. Kā galvaspilsēta tiek galā ar to, savs viedoklis bija aizsardzības ministram Artim Pabrikam. Tiesa, ieraksts izpelnās milzu kritiku pret pašu tā autoru.

Sandra: Fu cik pretīgi, vēlēšanas zaudētas tagad var vemt žulti un bijušiem partneriem?! Tā tāda skaudība? Kāpēc tik daudziem šķiet, ka sniegam jāpazūd uz burvju mājiena, tiklīdz tas uzsnidzis - ir ziema, tā mums te Latvijā ir, saģērbies atbilstoši ziemas apstākļiem, tieši tik vienkārši

Lauris: Šoziem Rīgā ietves un ceļi tiek sakopti daudz labāk kā jebkad... Nevajag izgāzt savu politisko žulti...

Ansis: Nepārspīlēsim, lūdzu! Krievijas TV smadzeņu skalošanas stacijas ir slēgtas un saskaņai nav vairs administratīvo resursu, lai atgrieztos pie varas Rīgā. Un gan jau, ka būs arī citi mēra pretendenti bez Nila un Mārtiņa, un varbūt nemaz nebūs jāgaida līdz vēlēšanām.

Dagnis: Nezināju, ka Napaleons atgriezās Parīzē lai tīrītu sniegu. Nu bet, mūžu dzīvo mūžu mācies!

Heinrihs: Skaidrs, ka Staķis ir izgāzies kā veca sēta un tīrīšana ir tikai 101 feils sarakstā un jāmaina viņš būs vēlēšanās, bet Pabrika kungs, nesākat lūdzu kampaņu, kamēr jums apkārt gaiss pēc azartspēlēm vēl smird un ne tikai azartspēlēm.

Gunārs: Izskatās, ka pēc pēdējās vēlēšanu kampaņas kāds nav izdarījis nevienu secinājumu

Ināra: Tiem, kas nav pārvarējuši 5% barjeru, būtu vēlams uz laiciņu pieturēt muti, nu vismaz līdz nākamajām priekšvēlēšanām.

Politikas pērle: Atkal kāds nav noķēris sniegpārslas gaisā? Kā var tādu demagoģiju dzīt...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas