Kalnciema iedzīvotāji kļūst par lieciniekiem kaimiņa traģiskajai nāvei

tautaruna.lv 20.decembris 2022, 1:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kalnciema iedzīvotāji kļuvuši par lieciniekiem kaimiņa traģiskai nāvei. Sākotnēji Jelgavas ielas iemītnieki ieraudzīja dūmus, kas cēlās no blakus mājas garāžas. Kad ugunsdzēsēji ieradās adresē, automašīnā tika atrasts vīrieša līķis, vēsta “Degpunktā”.

Traģisks atklājums satricināja Kalnciema iedzīvotājus. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no rīta steidzās uz izsaukumu, kur dega garāža. Ierodoties adresē, atklājās pavisam cita aina, nekā sākotnēji gaidīts. Degošas automašīnas salonā tika atrasts vīrieša līķis.

“Tur cilvēks strādāja garāžā un nolēma sasildīties, iekāpjot automašīnā. Acīmredzot piedarbināja, bet citi vēl saka, ka sildītāju ielika iekšā. Aizmiga un vairs nepamodās,” stāsta vietējais iedzīvotājs.

Vietējo iedzīvotāju vidū izskan versijas, ka vīrietis esot bijis piedzēries. Iespēju, ka nelaime izcēlusies no nenodzēsta izsmēķa gan visi noliedz, jo viņš neesot bijis smēķētājs.

“Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis velējies mašīnā sasildīties, bet automašīnas elektrobojājumu dēļ diemžēl gājis bojā. Šobrīd nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu, bet precīzai apstākļu noskaidrošanai, kā ierasts šādos gadījumos, uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas,” saka Valsts policijas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas