Bens Afleks un Dženifera Lopesa varētu šķirties ģimeņu ķildu dēļ

tautaruna.lv 25.novembris 2022, 18:30
 
Scanpicx
Šogad pāris apprecējās divas reizes jūlijā Lasvegasā un nākamajā mēnesī grandiozā ceremonijā Džordžijā, nebija vajadzīgs ilgs laiks, lai pāra laimi aizēnotu ķildas ģimenēs, raksta "The International Business Times".

Bens Afleks un Dženifera Lopesa ir precējušies tikai dažus mēnešus, un jau klīst baumas, ka viņi gatavojas šķirties, jo viņu mātes nesadzīvo viena ar otru.

Kāds avots laikrakstam sacīja: "Dž.Lo un Bens šobrīd risina daudzas problēmas. Draugu vidū pastāv patiesas bažas, ka viņiem tas var neizdoties ilgtermiņā."

Viņi savas mātes "tur tālu vienu no otras, jo Bens un Dž. Lo zina, ka, ja viņas tiktu nosēdinātas pie viena vakariņu galda, visticamāk, varētu notikt Trešais pasaules karš".

Avots apgalvoja, ka Lopesas māte Gvadalupe Rodrigesa joprojām "ceļ traci par to, kā Bena ģimene izturas pret viņas meitu". Viņi it kā nav uzņēmuši dziedātāju ģimenē.

Tiek ziņots, ka Afleka mamma Krisa Anne Bolda "joprojām dievina Dženiferu Gārneri un vienmēr izturējās pret viņu kā pret meitu, kas viņai nekad nav bijusi".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas