Nora Ikstena pārvarējusi trauslo robežšķirtni starp dzīvību un nāvi

tautaruna.lv 25.novembris 2022, 15:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Talantīgās rakstniece Nora Ikstena, kura bija nonākusi nāves skavās, tiktāl atlabusi, kas spēj atkal rakstīt. Pateicībā līdzcilvēkiem, kuri nepalika vienaldzīgi viņas nelaimē, Nora Ikstena aicina ciemos, lai saņemtu viņas grāmatas ar personiskiem ierakstiem.


"Mīļie draugi, visi, kuri atsaucoties dzejnieces Māras Zālītes aicinājumam, ziedoja manai atlabšanai, esat mīļi aicināti otrajā Adventē 3. un 4.decembrī, manās mājās Ikšķilē Daugavas prospektā 2 saņemt manas grāmatas ar personiskiem ierakstiem. Jūsu dāsnums palīdzējis un palīdz man pamazām atgriezties dzīvē un turpināt rakstīt.

Jūsu palīdzīgā roka, mīlestība un lūgšanas palīdzēja man pārvarēt trauslo robežšķirtni starp dzīvību un nāvi, tumsā atkal ieraudzīt gaismu un bijīgi pieņemt man vēlreiz dāvāto iespēju dzīvot,

" ierakstā "Facebook" pauž Nora Ikstena.

Savus atbalstītājus viņa gaidīs 3. un 4. decembrī no 11.00-18.00. Tiem, kuriem nav iespējams atbraukt uz Ikšķili, viņa lūdz sazināties ar māsu Indru Vilipsoni.

Portāls NRA jau rakstīja, ka augustā izskanēja ziņa, ka ar rakstnieci Noru Ikstenu notikusi nelaime. Tika vākti līdzekļi viņas ārstēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas