Velosipēdists satraumē sievietei kāju, atbalstītāju šādai rīcībai netrūkst. Kas notiek?!

tautaruna.lv 25.novembris 2022, 9:30
 
pixabay.com
Neviens neapšauba, ka pārvietošanās ar velosipēdu pilsētā ir apsveicama lieta – uzlabojas paša braucēja fiziskā forma, mazāk sastrēgumu un mazāks gaisa piesārņojums.

Taču dažkārt velosipēdisti spēj riktīgi uzsist dusmu, jo rīkojas kā pilsētas karaļi, kam viss ir atļauts, kuriem vienmēr taisnība. Karsta diskusija starp velobraucējiem un kājāmgājējiem un autobraucējiem izcēlās pēc kāda velosipēda minēja paša filmētā un sociālajos tīklos ievietotā video, kurā redzams, ka velosipēds tuvojas ielas malā novietotam taksometram, no kuras cenšas izkāpt pasažiere. Tā vietā, lai piebremzētu un ļautu no taksometra izkāpt sievietei, velosipēdists uzbrāžas virsū puspievērtajām durvīm, garāmbraucot, vēl uzsit pa durvīm un iespiež sievietes kāju automašīnas durvīs.

Lai cik kuram šajā gadījumā būtu taisnības pēc likuma, bet pēc sirdsapziņas šāda rīcība nav piedodama. Komentāros liela daļa cilvēku aizstāv velobraucēju, attaisnojot viņa rīcību ar likuma burtu. Lasot pārņem bažas - kas notiek ar sabiedrību? Pēc velobraucēju loģikas sanāk, ka droši ar automašīnu drīkst notriekt kājāmgājēju, kurš ielu šķērso tam neparedzētā vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:37

Jaunākās diskusijas