Laima Vaikule beidzot atklāj patiesību par savu veselību

tautaruna.lv 18.jūlijs 2022, 2:00
 
F64
Laikā, kamēr dziedātāja Laima Vaikule dzīvoja ASV, jo īpaši Krievijas medijos izplatījās informācija par viņas slikto veselības stāvokli. Laumas Lapsas, Evijas Kalnbērzas materiālā "Dīvā beidzot atgriežas dzimtenē" izdevumā "Privātā Dzīve", Vaikule atklāj, kāda ir viņas pašsajuta.

Krievijas medijos tika ziņots par Laimas it kā nopietnajām veselības likstām, proti, dziedātājai atgriezies vēzis, un ASV tiek veikts ķīmījterapijas kurss.

Atgriezusies Latvijā, Laima baumotājiem atbild: "Ij neceriet! Sports, svaigs gaiss, un jau no 16. jūlija atsākas mēģinājumi ar grupu. Tā ir man atbilde tiem, kas baumo par manu veselību."

Aprīlī tika vēstīts, ka dziedātāja Laima Vaikule kopš februāra dzīvo Beverlihilsā.

Kuluāros bija izskanējušas runas, ka šis klusums saistīts nevis ar Laimas vēlmi distancēties no kara Ukrainā, bet ar to, ka Laimai pašai tagad dzīvē esot sarežģīts posms.

Kad izdevās sazināties ar Laimas dzīvesbiedru Andreju, viņš atbildēja: "Laima nevarēs runāt, jo mēs tagad esam aizņemti ar dakteru apmeklēšanu. Mājās būsim jūnijā."

Vēlak gan izdevās sazināties arī ar pašu dziedātāju, kas par iemesliem, kādēļ nevar atgriezties dzimtenē, runā nelabprāt, taču neslēpj - tādi ir.

"Es tagad nekur nerādos, jo šobrīd man ir pašai savs karš, ar kuru jātiek galā," saka Laima.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas