Jaunā grāmatā atklāti neglaimojoši fakti par Meganu Mārklu

tautaruna.lv 18.jūlijs 2022, 14:30
 
NIEBOER/PICTURE PRESS EUR/SIPA/ SCANPIX
Teju katru dienu britu prese publicē kādu jaunu vēsti par karalisko ģimeni. Šoreiz galvenā uzmanība kārtējo reizi pievērsta Saseksas hercogu pārim - princim Harijam un viņa sievai Meganai Mārklai.
Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad pavisam drīz pie lasītājiem nonāks biogrāfa Toma Bovera grāmata par Meganu Mārklu un princi Hariju. Britu prese norāda, ka Saseksas hercogiene esot manāmi satraukta par šāda izdevuma publicēšanu.

Izrādās, ka grāmatā, kas tapusi balstoties uz pārim pietuvinātu personu stāstītā, atklāti visai neglaimojoši fakti, kas, iespējams, nepatīk tieši Meganai Mārklai. Tajā aprakstīts gan tas, ka karaliene Elizabete II neesot vēlējusies, lai šī dāma ierodas uz viņas vīra Filipa bērēm, gan norādīts, kāpēc pārim šī gada Lielbritānijas vizītes laikā nav ierādīta vieta pie citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Tāpat izrādās, ka Megana reiz iekūlusies pamatīgās nepatikšanās 2017. gadā sniegtas intervijas dēļ. Tajā dāma vaļsirdīgi klāstījusi par attiecībām ar princi Hariju, kā rezultātā viņai nācies domāt, kā panākt to, ka pirms intervijas publicēšanas no tās tiek izņemtas frāzes par viņas mīļoto.

Jau vēstīts, ka pēc atteikšanās no karaliskās ģimenes pienākumiem Megana Mārkla kopā ar princi Hariju un abām atvasēm mīt ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas