VIDEO: Ogres novadā vīrietis caur rudzu lauku bēg prom no policijas

tautaruna.lv 18.jūlijs 2022, 20:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Uz šosejas jau aizturēts “Volvo” šoferis izdomāja radošu veidu, kā aizrunāt likumsargus un, izmantojot inspektoru uzticību, mēģināja izsprukt no atbildības, vēsta “Degpunktā”.
Uz autoceļa Rīga-Ērgļi, netālu no Ķeipenes, pārkāpējs, izmantojot likumsargu uzticību, centās izsprukt no atbildības. Vīrietis aizturēts uz ceļa, jo pastāvējušas aizdomas par braukšanu dzērumā.

Protams, šādā kondīcijā pārkāpējam nebija ļauts turpināt ceļu ar auto, bet, lai piefiksētu notikušo, likumsargiem vajadzēja piesaistīt papildu resursus. Kas tobrīd notika aizturētā galvā, atliek vien minēt, bet šķiet, ka dažās minūtēs tapa bēgšanas plāns. Lūk, kā dzērājšoferis savas domas īstenoja, izmantojot situāciju, kamēr tiek gaidīti papildspēki no ceļu policijas.

Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Reinis Ikaunieks stāsta, ka, apturot automašīnu, tika veikts mērījums vadītāja izelpā, kurā noskaidrots, ka vadītājs bija vairāk nekā divu promiļu alkohola reibumā.

Kad visas citas metodes ar kārtībniekiem kaut ko sarunāt bija izsmeltas, pārkāpējs ielēca krūmājā un deva kājām ziņu. Bēgšana ilga teju piecas minūtes un noslēdzās lauka vidū.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas