Mamma šokā par pieredzēto pie skolas stadiona

tautaruna.lv 18.jūlijs 2022, 5:00
 
Pixabay/Attēlam ilustratīva nozīme
Kāda mamma vārdā Dace "Facebook" dalījusies ar kādu satraucošu ziņu un atgādinājumu - atgādināt bērniem, kā uzvesties, ja ārpus mājām viņu uzrunā pieauguši svešinieki.
"Ne pārāk patīkams atgadījums no dzīves.
Ar 7-gadīgo dēlu vakar pie blakus esošās 7. skolas stadiona basketbola groziem izgājām pamētāt bumbu. Tur bija vēl viens zēns. Kādu gadu vecāks par manējo - pie otra groza.
Un tad garām nāk vīrietis ap 40 ar zaru slotu padusē. Pieiet pie otra zēna un kaut ko diezgan ilgi runā. Manām acīm aizdomīgi viņu apķer, dod roku utml. Tad pienāk pie manējā. Tas pats - paņem roku, skatās acīs prasa kā sauc, stāsta ka malacis, jo trenējas, daudz labu vārdu, tad liek roku pie viņa sirds un saka, ka viņš dzīvos 100 gadu un tava mamma dzīvos 100 gadu.
Tad vienā mirklī saka, kā viņu sauc - Aigariņš vai Aivariņš. Aicina, lai sameklē viņu tik-tokā un paskatās viņa video. Visu sarunas laiku bija acu kontakts un fiziski pieskārieni. Mana - pieaugušā klātbūtne nekādi viņu nemulsina.
To visu mājās ar 7-gadnieku pārrunājot - viņam tas onkulis bija licies savāds, bet jauks. Un nebija sapratis, kāpēc es viņu paņēmu aiz rokas un vedu prom. Tik viegli var iegūt bētna uzticību," noraizējusies Dace.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas