Harija un Meganas aktivitātes rada aizdomas, ka viņiem ir problēmas

tautaruna.lv 12.jūnijs 2022, 3:45
 
AP/Scanpix/Leta
Karaļnama eksperts Ričards Ēdens apgalvo, ka princis Harijs un Megana Mārkla saskaras ar problēmām pēc tam, kad viņas Netflix šovs tika atcelts, vēsta "The Daily Mirror".

Tiek uzskatīts, ka ziņas par to, ka arī prinča Harija memuāri ir aizkavējuši, palielinājušas spriedzi, apgalvo R. Ēdens.

Saseksas hercogiene publiski atbalstīja vīru polo pasākumā Kalifornijā pēc tam, kad viņas animācijas seriāls "Pearl" tika atcelts. Ričards norāda, ka tik maza ranga pasākuma apmeklēšana pārim nav raksturīga, piebilstot, ka agrāk viņi kopā apmeklējuši tikai nozīmīgus pasākumus.

Pāris ir apmeklējis vairākus pasākumus pirms atgriešanās Lielbritānijā, lai atzīmētu Karalienes platīna jubilejas nedēļas nogali.

Pastāv bažas un pieaug spekulācijas par to, kad princis Harijs izdos savus emuārus. Eksperts piebilst, ka daudz kas mainās un viņu nepārsteigtu, ja tas notiktu arī grāmatas gadījumā.

Karaļnama komentētājs Roberts Hārdmens pieļauj, ka šobrīd tiek izstrādāta sabiedrisko attiecību stratēģija un piekrīt, ka pārim ir jānāk klajā ar jaunām idejām saturam, proti, ir jāmaina savas dzīves temps esot "frīlanceriem" un strādājot par autoratlīdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Un visiem karaliskajiem ekspertiem Harijs un Megana ir ka nagla pakala un 100% Netflix nav atcelts

12.jūnijs 2022, 6:49 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas