"Liela kļūda"; ko Merilinas Monro kleitas dizaineris domā par Kardašjanas izgājienu?

tautaruna.lv 5.jūnijs 2022, 1:30
 
AP/Scanpix/Leta
"Nevienu citu šajā kleitā nebija jāredz," par Merilinas Monro kleitu, kuru uz 2022. gada Met Gala pasākumu vilka sabiedrības dāma Kima Kardašajana, saka leģendārais modes mākslinieks un kleitas skices autors Bobs Makijs, raksta žurnāls "People".

82 gadus vecais dizainers paudis kritiku par Kardašjanas izvēli uz pasākumu izīrēt leģendāro Merilinas Monro kleitu, ar kuru leģendārā aktrise izpildīja slaveno "Daudz laimes dzimšanas dienā, prezidenta kungs".

"Man šķita, ka tā bija liela kļūda," sacījis Makijs. "[Merilina] bija dieviete. Viņa bija vienkārši pasakaina. Nevienu tā nefotogrāfē. Un tas tika darīts viņai. Tā tika radīta viņai."

Kostīmu makslinieks 1962. gadā uzzīmēja kleitas dizainu Žanam Luisam, kurš veidoja Monro kleitu, ko slavenība vilka, izpildot serenādi toreizējam prezidentam Džonam Kenedijam.

Kā vēlāk atklāja pati 41 gadu vecā Kardašjana, viņa zaudēja 16 mārciņas (aptuveni 7 kilogrami) trīs nedēļu laikā, lai varētu uzvilkt kleitu, ko nebija iespējams pielāgot viņai. Viņa uz pasākumu uzvilka oriģinālo kleitu tikai dažas minūtes, lai nofotogrāfētos uz muzeja kāpnēm, bet tad pāģērbās līdzīgā kleitā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:44

Jaunākās diskusijas