Liepājā saskrienas 6 automašīnas; vainīgs esot bijis putns

tautaruna.lv 5.jūnijs 2022, 19:15
 
Pixabay.com
Netipisks ceļu satiksmes negadījums trešdienas rītā notika Liepājā, Brīvības ielā – sadūrās sešas automašīnas, vēsta liepajniekiem.lv.

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova skaidro, ka sadursme notika pirms pulksten 09.30. Kravas transportlīdzeklis ”Volvo”, kas bija pilns ar metāllūžņiem, pārvietojies pa Brīvības ielu Liepājā, un tā vadītājs, pamanot savā ceļā šķērsli - savainotu putnu -, izvērtēja situāciju un apstājās, lai palaistu to pāri ielai. Aiz viņa braucošās uzņēmuma ”Vega Serviss” automašīnas ”Renault” vadītājs arī izvērtēja situāciju un apstājās, taču trešās automašīnas ”Mercedes-Benz” vadītāja, neievērojot drošu braukšanas distanci, ietriecās ”Renault”, kas savukārt tika iestumta priekšā esošā kravas mašīnā ”Volvo”. Tālāk negadījumā tika iesaistītas vēl trīs automašīnas.
Sešu automašīnu sadursmes rezultātā cietušu cilvēku nav. Pēdējo divu transportlīdzekļu vadītāji savstarpēji vienojās par saskaņotā paziņojuma aizpildīšanu, vidējam transportlīdzeklim nekādi bojājumi netika konstatēti un pretenzijas nebija.

Valsts policijā ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process pret automašīnas ”Mercedes-Benz” vadītāju par drošas distances neievērošanu.


Likumsargi sazvanīja dzīvnieku patversmi, kuri atbrauca uz notikuma vietu un savainoto putniņu paņēma pie sevis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas